MagdaK - 2012-05-30 10:16:51

zestaw 3: 1.definicja i podzial wyrobow blokowych. 2. schemat produkcji konserw sterylizowanych. 3 róznica pomiedzy masą spajającą, a masą spajaną. 4. Proces parzenia- cel, procesy zachodzące. 5. Charakterystyka osłonek sztucznych.zestaw 2.def kielbas wg pn i podzial, schemat prod.poledwicy wedzonej,fosforany po co stosowane,parzenie cele i przemiany,opaakowania konserw.
zestaw 7: podział wedlin wg normy, reakcje zmiany barwy w peklowaniu, kolejność wytwarzania szynki, co wpływa na wydajność wędlin, rodzaje wędzenia
zestaw II- 1.defincja prod.blokowych i podział, 2.proces prod kiełbas homogenizowanych-etapy, 3. rola przeciwutleniaczy, 4. wady konserw, 5. cele i skutki rozdrabniania
1) definicja i podzial wedzonek wg normy PN 82007 2) przedstawic schemat produkcji pasztetu 3) czym rozni sie proces kutrowania od procesu mieszania 4) narysowac i opisac przykladowa emulsje farszu miesnego 5) wyjasnic wartosci C i F przy produkcji konserw
: 1. coś tam o sterylizacji konserw jakaś formuła czy coś, 2. podział konserw ze względu na rodzaj użytego surowca, 3. dodatki do żywności smakowe, 4. schemat produkcji kiełbas gruborozdrobnionych pieczonych (wypisać tylko etapy) 5. osłonki sztuczne omówić

GotLink.plmeble kuchenne na wymiar Kraków magazyny do wynajęcia Warszawa prace ziemne Złotów